Följ på
Instagram

Nyheterna

Från min verksamhet och det som händer i mitt liv. Uppdatering sker ungefär varannan månad. För mer kontinuerliga nyheter hänvisar jag till följande sociala medier:

 

Sociala medier

AKTUELLT

 

Måndagen DEN 13 november

Hej!

 

Nu kan jag göra en uppdatering gällande "Mamma Mia!" i Helsingfors i Finland, som jag kommer göra under senvåren 2018. Jag har sedan tidigare berättat att jag ska vara swing ("jourhavande artist" för sju ensemblekillar), men jag har nu också fått i uppdrag att vara cover för Chili. Det är samma roll, som jag var cover (inhoppare) för när jag gjorde "Mamma Mia!" sist, men den här gången blir det på finska. Här i Sverige kommer jag få hjälp av en finskspråkig person innan jag är på plats i Finland nästa år. Det kommer bli spännande, mycket hårt arbete, men jag kommer verkligen ha nytta av att få en grund i replikerna, då alla sånger vi framför också kommer vara på finska.

Det går fortsatt bra med "Imse vimse spindel", då vi för någon vecka sedan fick ännu en ekonomisk stöttning. Den här gången från Karlskrona kommun, som jag så klart vill rikta ett STORT TACK till! Det är oerhört glädjande att se hur många det är som väljer att bidra till att projektet ska bli av, eftersom incest är ett sådan oerhört tabubelagt ämne. Premiären är exakt om två veckor i Blekinge och repetitionerna intensifieras nästkommande två veckor. Det blir ett fåtal föreställningar, därefter en paus fram till hösten 2018, då jag redan nu är fullbokad med både "Ondskan" och "Komma ut" samt "Mamma Mia!" fram till mitten av juni.

Jag får in mer och mer förfrågningar för "Komma ut" och dessvärre får jag tacka nej till en hel del, då datumen tar slut för fort. Visst är det ett härligt i-landsproblem, men jag kommer eventuellt expandera, men än så länge är det mest i tankarna det sker. Det har varit många skolföreställningar, men jag har även haft möjlighet att få spela upp den för många HBTQ-certifierade företag den senaste tiden; Gillis Edman, PTJ och Björkbacken för att nämna några.

 

Just det här med turnélivet är väldigt spännande! Jag får möte så otroligt många spännande människor och att varje vecka få mejl och meddelande på Messanger och Instagram från barn, ungdomar och vuxna som säger att mina föreställningar inspirerar, gör mig inspirerad att jobba ännu hårdare. Nu är det mycket fokus på "Imse vimse spindel", men efter jul kommer jag berätta mer om vad som blir nästa projekt (eller ännu ett projekt...) under hösten 2018. Detta utöver båda monologerna och "Imse vimse spindel" alltså.

 

Ganska nyligen fick jag även medverka som modell, då IQ-initiativet hade en fotografering i Stockholm. Vi var en familj, som medverkade under en vardagssituation och barnen under plåtningen var helt fantastiska. Dessa bilder kommer släppas inom kort och jag hoppas även då få möjlighet att publicera dessa på mitt galleri under fliken "Modellbilder".

 

Utöver alla spännande jobb har jag även haft möjlighet att medverka vid flertal intressanta event den senaste tiden, som är kopplat till film, TV och casting. StagePool hade en spännande kväll där tre rollsättare (en brittisk och två svenska) pratade om branschen och bara någon dag tidigare var jag inbjuden på Filmhuset å Filminstitutets vägnar. Ny kunskap, är bra kunskap!

 

Idag kom det redan in en förfrågan från en Pride-festival nästa sommar, så nu börjar planeringen redan sätta igång inför sensommaren och hösten 2018. Det är skönt att jag är strukturerad och bara känner det är härligt med den här framförhållningen.

 

Vi ses!

Oskar